Yhteystiedot ja opettajat

Teatteri Aploodi
044 537 2300
www.aploodi.net

Opetus Åsvallassa, Nummentie 39, 08100 Lohja / 
UUSI TEATTERITILA keskustassa josta infoa aikataulun selvitessä

Aploodin toiminnasta vastaa ohjaaja/näyttelijä Sari Rautakoski. Hän on valmistunut teatterikoulusta New Yorkista http://www.hbstudio.org/

Sari on tehnyt pitkän kansainvälisen uran tanssijana ja näyttelijänä ja tehnyt töitä Deutsche Oper am Rheinilla, Wienin juhlaviikoilla, Saksan suurilla tv-kanavilla; ZDF ja ARD. Hänet on nähty Mustion Linnan Kesäteatterin lavalla "Tuplakupla" farssissa Satu Silvon, Ami Aspelundin ja Sixten Lundbergin rinnalla. 2015 Sari työskenteli Theater des Westens -teatterissa Berliinissä. Hänen työkontaktit ovat edelleen elinvoimaiset ulkomaille. Sari on täydennyskouluttautunut osallistavan teatterin menetelmiin Teatteri ja kasvatus -opinnoissa Helsingin Teatterikorkeakoulussa. Kaudella 2022-2023 Sari vastaa teinien ja nuorten 12-18v. sekä aikuisten ryhmistä maanantaisin ja tiistaisin.

Heippa! Olen Rosa Nyman. Olen valmistunut musiikkiteatterin ammattilaiseksi Lahden musiikki- ja draamainstituutista sekä opiskellut draamakasvatusta Jyväskylän yliopistossa. Minulla on monipuolisesti kokemusta teatterin opettamisesta ja opetustyön lisäksi esiinnyn ja ohjaan.Teatterissa minua kiehtoo sen monipuoliset mahdollisuudet ja yhteisöllisyys. Se on seikkailu, johon hypätään yhdessä. Opettajana minulle on tärkeää luoda turvallinen ja rohkaiseva ilmapiiri, jossa voi olla osa ryhmää omana itsenään. Kaudella 2022-2023 Rosa vastaa teinien ja nuorten Esiintymistaito -ryhmästä maanantaisin sekä lasten ryhmistä torstaisin.

Olen Tomi Mielonen, Imatralta kotoisin oleva puhe- ja draamataiteen opettaja. Olen opiskellut Snellman-korkeakoulussa puhe- ja draamataiteen koulutusohjelmassa sekä Sveitsissä kansainvälisissä jatko-opinnoissa. Teatterin tekemisessä erityisen hienoa on se, että on lukematon määrä oikeita tapoja esiintyä ja olla esillä. Opettajana ja ohjaajana nautin erityisen paljon siitä, kun voin auttaa jokaista löytämään juuri hänen omat henkilökohtaiset vahvuutensa. Opetuksessani kannustava ja vapaaehtoisuuteen perustuva ilmapiiri ruokkii rohkeutta sekä luovuutta. Kaudella 2022-2023 Tomi vastaa lasten, teinien ja nuorten ryhmistä keskiviikkoisin.

Toinen Aploodin perustajista yhdessä Sari Rautakosken kanssa on Joni Paananen. Hän toimii aktiivisesti taustajoukoissa ja on myös Aploodin rehtori. Jonilla on pitkä ja monipuolinen tausta muusikkona. Hän kirjoittanut ja esittänyt musiikkia nuoruudesta lähtien tyylisuunnista popista rockiin, musikaaleista oopperaan.Hän on käyttänyt paljon musiikkia kehittäessään lasten kanssa leikkejä ja esityksiä päiväkodeissa. Hänen johdolla on julkaistu kaksi lasten tekemään CD-levyä. Joni on myös ansioitunut näytelmien kirjoittaja.