Asiakaspalaute

- "Sari, olet opettanut minua pitkään ja olen oppinut tunneillasi paljon uutta. Kaiken lisäksi olet mahtava, taitava ja kannustava opettaja." Ella Nyman, 2019

- Ennen sosiaalisesti varautuneen tyttären sosiaaliset taidot kehittyivät huimasti. Itseluottamus on kehittynyt hurjasti teatteriharrastuksen myötä. Joka harrastepäivän jälkeen vastaus oli: "oli kivaa". Ryhmästä löytyi myös hyviä uusia ystäviä. (Kausi 2018-2019)

- Mukavaa on huoltajana ollut se, että lapsi todella nauttii ja on saanut vahvuuksistaan positiivista palautetta, kannustusta, rohkaisua kehittymiseen. Teatterifestivaaliviikko on ollut odotettu, ja se on ollut täynnä sykähdyttäviä hetkiä. On upeaa, miten lapset ovat saaneet olla opissa hyväksyvässä ja kannustavassa ilmapiirissä. Omasta lapsestani ja koko ryhmän esityksestä huokui into, tasapaino ja yhteistyö ja esitys oli todella upea!
Kiitos tästä kaudesta, ensi kaudella nähdään!
(Kausi 2018-2019, Lotta Paakkunainen)

- Tyttäreni on nauttinut kovasti treeneistä ja näyttelemisestä. Aina todella mielellään tullut. Odotin tyttäreni saavan nauttia nauttia näyttelemisestä, harjoittelevan ja löytävän paikkansa. Odotukset ovat ehdottamasti kohdanneet! Äidille on ollut ihanaa nähdä lapsen edistyminen ja se nauttiminen mitä on ollut. Kiitos teille tästä upeasta kaudesta ja lasten ja nuorten kasvatuksellisesta, hauskasta osallistamisesta! Ja vielä erityiskiitos vanhempain toiminnan perustamisesta. (Kausi 2017-18, Lotta Paakkunainen) 

- Odotimme harrastusta lapsellemme josta hän pitäisi, viihtyisi ja haluaisi aina ilolla osallistua. Juuri näin tapahtui, odotukset ovat ylittyneet. Harrastukseen on ollut helppo viedä iloista tyttöä. Ja vaikka aikataulu on ollut usein kiireinen tuohon aikaan, on hän itse ollut silti usein reippaimmillaan joka helpottaa meitä vanhempia paljon. Kuulemma leikkimielistä osuutta on ollut paljon, mikä on varmasti mukavaa vaihtelua muihin harrastuksiin. Ensi vuotta odotellessa, täytyy vaan toivoa että innostus säilyy. Uskon että niin käy.

Hyvää duunia, olette huippuja! (Kausi 2017-18)

- Odotin loistavaa opetusta, hyvää yhteistiimityötä, hauskoja impropelejä, mukavia ryhmäläisiä... lista voisi jatkua loputtomiin. Odotukset ovat kohdanneet ja mukavaa on ollut aivan kaikki! (Kausi 2017-18)
 -Todella raikas ja iloinen meininki. Lapset ovat innoissaan tulleet ryhmään. (Kausi 2017-18)
- Vanhempien toimikunta ja talkoot oli äidistä kivoja :) (Kausi 2017-18)
- Oli unelmakausi niinkuin viimeksikin. (Kausi 2017-18)
- Aploodilla on kiva olla töissä kun porukka oli mukavaa, rentoa ja täysillä mukana hommassa. Itse ääniajaminen oli mukavaa ja kunhan on skarppina niin se on helppoa, varsinkin näin alasta kiinnostuneelle. Ja korostivat ja loi tunnelmaa erittäin taitavien esiintyjien ja ohjaajien näytelmiin. Oli siis todella ihanaa nähdä miten treeneistä esityksiin lapset kehittyivät taidoissaan ja näytti sen hyvin lavalla. 
 (Kausi 2017-18, Aploodin äänimies Leevi Lukka)

- Erittäin kiva kausi teatteri Aploodissa.
- Odotin paljon vähemmän kuin mitä sain!
- En olisi osannut toivoa mitään enempää, kaikki oli hyvin suunniteltu koko kaudelta, kaikki tunnit oli mietitty. 
- Hyvin kokenut opettaja, hyviä vinkkejä olen kuullut! Hyvin valaistus ja äänitehostus menivät ensimmäistä kertaa.
- Hieno ja unohtumaton kokemus!
- Olet kiva Sari!
- Oli tosi mukavaa tällä kaudella 
- Odotin aika samanlaista kaudesta kuin siitä tuli. Odotukset ovat kohdanneet erittäin hyvin.
- Kaiken kaikkiaan mukava kokemus!
- Odotin että saisin esiintymiskokemusta ja, että olisi hauskaa. Juu, odotukset ovat kohdanneet.
- Oli tosi kivaa 
- Odotin että olisi mukavaa ja saisi esiintyä. Jep, odotukset ovat kohdanneet. 
- On ollut tosi kivaa!
- Hei Sari ja Joni! Kiitos teille kaudesta 2012-2013! Olitte MAHTAVIA ohjaajia!

Hienoa Sari ja Aploodi. Hyvä mainos Leijonien Luolassa. Ei haittaa vaikka sijoittajat eivät nähneetkään tässä bisnestä. Eipä ole Lohjalta, tai mistään muustakaan kaupungista, lastenteatteri saanut moista näkyvyyttä. Hyvä Hoppa, Pomon poika. Siitä se lähtee. Harva pääsee telkussa aloittelee roolia näyttämöllä. Hyvä Lohja. (Seppo Lehtelä)

12.12.12. Länsi-Uusimaan yleisönosasto:
"Aploodin treeniteatterin esiintyjille lähetetään nyt monta Joulusydäntä! Pärjäsitte kaikki niin hienosti. Onnea ja menestystä meidän oman Omenakylän nuorelle teatterille, olette saaneet kivan alun. Kiitos kaikille tasapuolisesti. Hyvä esiintyjät, hyvä Joni Paananen ja Sari Rautakoski ja kiitoksemme!
Teidät otettu sydämiimme"

Teatteriopiskelut Aploodissa ovat johtaneet vuosien varrella lukuisilla nuorilla alan jatko-opintoihin. Mm. Kallion ilmaisutaidon lukiossa on opintojaan jatkaneet lukuisat Aploodin oppilaat. Ohessa Pyry Miikkulaisen kokemuksia, joka opiskeli Aploodissa 2014-2018.  
"Kalliossa opiskelu on ollut mukavaa. Opettajat ovat loistotyyppejä (useimmat), keittäjä sitäkin loistavampi (luonteeltaan), rakennus hieno ja ilmaisutaitoaineet viihdyttäviä ja mielenkiintoisia. 
Parasta on varmaankin se, että melkein joka päivä koululla on jotakin hauskaa ja mielenkiintoista taidetapahtumaa, esimerkiksi aamunavauksen yhteydessä. Tämän päivän ohjelmaan kuului luokkakaverini pitämä upea lauluesitys, jonkun sortin tanssiproduktio ja musikaalipaja. 
Kavereitakin on löytynyt koko joukko, vaikka olenkin melko hiljainen ja syrjäänvetäytyvä tyyppi. Eilen istuimme kahdeksan hengen porukalla iltaa kiinalaisessa ravintolassa. Viihdyimme nelisen tuntia.
Haasteitakin on toki ollut. Ainakin minulle hyppy yläkoulusta lukioon oli iso. Jos ihan tosissaan lähtee numeroita metsästämään, täytyy olla fiksu ja tehdä paljon työtä.
Monelle muutto Helsinkiin voi olla ylitsepääsemätön este, kun vanhemmilla ei ole varaa kustantaa nuoren asumista.
Lohjalta käsinkään ei toki ole mahdotonta käydä koulua Helsingissä, ainakin yksi tuntemani henkilö on tehnyt niin koko lukuvuoden ajan.
Voisin tiivistää, että hauskaa on, mutta ei liian helppoa."
Toivotamme Pyrylle ja muille oikein paljon iloa opiskeluiden jatkoon!